Truineer Nieuws melden?

Geen serieuze gevallen meer in Isräel na tweede Pfizer-spuit

“Hoopvol”, dat zijn de gegevens die binnensijpelen uit de data die beschikbaar is in Israël na het snel vaccineren. Meer dan 6% heeft daar ondertussen zijn tweede spuit gekregen. En tot hiertoe zijn er geen gevallen gemeld van corona binnen deze groep. In Israël wordt er een week na de tweede spuit een groene vaccinatiekaart afgeleverd waarmee een vrijer leven mogelijk is. Cyprus heeft al aangegeven dat er vrij gereisd kan worden door Israëliërs met zo’n groene kaart zonder quarantaineperiode mét negatieve coronatest. Ondertussen zit Israël wel nog in een ernstige derde golf, maar eens die tweede spuit gezet is, ziet het er daar rooskleurig uit. De tweede helft van februari zou daar de miserie achter de rug kunnen zijn.

© Pfizer