Truineer Nieuws melden?

El Bocado zoekt een extra gerant

El Bocado, de tapasbar in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouw Kerk, is op zoek naar een nieuwe gerant. Misschien iets voor jou. Lees hier hoe het komt en hoe je je kandidaat kan stellen.

In 2006 startte El Bocado met een hippe tapasbar in het centrum van Hasselt. Dit groeide snel uit tot dé place to be voor liefhebbers van lekker Spaans finger food. 

Na dit tof concept geperfectioneerd te hebben, was uitbreiding natuurlijk het logisch gevolg. Een nieuwe vestiging opende in 2018 in het hartje van Sint-Truiden en groeide eveneens uit tot een groot succes. Dit jaar zet El Bocado verder op dit elan en kondigden we onze nieuwe vestiging in Bilzen aan. Wij staan alvast te popelen om mensen ook hier te laten genieten van heerlijke tapas en een gezellig samenzijn van zodra de maatregelingen dit opnieuw toelaten.

Vanwege deze nieuwe vestiging – reeds de derde locatie in onze groeiende franchise – zal huidig gerant Jaimy Appermans mee verhuizen voor de opstart van de nieuwe zaak in Bilzen. 

Daarom zijn we voor onze tapasbar in Sint-Truiden nog op zoek naar een nieuwe gerant die het reilen en zeilen van onze populaire horecazaak in goede banen kan leiden. 

Beschik jij over de nodige know-how en ervaring om onze tapasbar in de Plankstraat te runnen? Stuur dan jouw cv door naar jeffrey@elbocado.be.

 Voor meer info, surf naar www.elbocado.be/jobs/.