Truineer Nieuws melden?

Jobverkenningsdag vliegtuigtechnicus in Droneport

Woensdag 13 januari organiseert Defensie een jobdag voor vliegtuigtechnici op Droneport en dit van 13.30 tot 16 uur. Net als in een F1 team hebben ze daar zeker met de komst van de nieuwe ‘machines’ vakbekwame mensen nodig om die toestellen in topconditie te houden. Heb jij de fijne techniek in je vingers en wil je hun  team versterken? Wel, dat kan. Defensie zoekt ook in 2021 jonge gemotiveerde collega’s. Je moet wel inschrijven.

© Defensie

Vanwege Defensie

Wist je dat we bij de luchtmacht ongeveer 80 verschillende beroepen nodig hebben om de inzet van onze vliegtuigen te verzekeren. Onze vliegtuigen zijn stuk voor stuk pareltjes van toptechnologie. En met de komst van de nieuwe vliegtuigen zoals het transportvliegtuig A400M, Het F-35 gevechtsvliegtuig en de MQ-9B drone zal de techniciteit enkel nog doen toenemen.

Net als in een F1 team hebben we vakbekwame mensen nodig om die hoogtechnologische parels in topconditie te houden. Heb jij de fijne techniek in je vingers en wil ons team versterken? Wel, dat kan. We zoeken ook in 2021 jonge gemotiveerde collega’s.

Voel je er iets voor om ons team te komen versterken? Wel, dat kan. We zoeken ook in 2021 jonge gemotiveerde collega’s.

Een droomjob

Om jou een idee te geven hoe jouw droomjob er werkelijk uitziet, organiseren we een jobverkenningsdag vliegtuigtechnicus (mechancia, electromechanica, elektronica…). Dat doen we dit jaar op locatie op de DronePort-site in Sint-Truiden. Daar kan je enkele van jouw toekomstige collega’s ontmoeten. Samen zetten we de eerste stappen richting jouw carrière bij Defensie.
*opmerking: Gezien de horecafaciliteiten in DronePort momenteel gesloten zijn en we het aantal bezoekers tot een minimum moeten beperken, krijgt enkel de geïnteresseerde jongere toegang.

Programma:
• Je krijgt een briefing over het beroep van vliegtuigtechnici: wat moet je doen om je in te schrijven, hoe verloopt de selectie en de opleiding
• Een bezoek aan de grote expo waar we de toekomst van de luchtmacht toelichten
• Een ontmoeting met militairen technici

Omwille van corona starten we op drie verschillende tijdstippen. Je kan deelnemen om 13u30, 14u15 en 15u. De verkenningssessies duren ongeveer 2u. Na je inschrijving nemen we contact met je op om het uur af te spreken.

Kan je er die dag niet bij zijn? Geen probleem , we organiseren nog zo een verkenningsdag in februari en maart dus hou onze site in het oog.

 

INSCHRIJVEN VIA

https://www.mil.be/nl/agenda/jobdagen/jobdag-vliegtuigtechnici/