Chef Pajtim Bajrami en sous-chef Willem Sels verlaten Stadt van Luyck

De chef-kok van het Truiense restaurant Stadt van Luijck, Pajtim, stopt ermee. Hij begint samen met zijn rechterhand en sous-chef Willem Sels een eigen bistro in Limburg.  Waar staat nog niet vast. Beiden wilden vrijer kunnen koken,  niet meer voor de quoteringen en de gidsen,  en zijn aan een nieuwe uitdaging toe. Voor het Truiense restaurant toch een opdoffer na die hoge score in de Gault Millau.

© print TVL

Bekijk de repo van TVL hier

Beste vrienden……..
Na 5 spannende en leuke jaren in de stad van luijck heb ik besloten om mijn eigen weg in te slaan.
Samen met mijn rechterhand Willem Sels ga ik op zoek naar een pand om onze eigen uitdaging aan te gaan.
We willen Michel Neven bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie kansen die we gekregen hebben. Het waren 5 prachtige jaren!!
Ook de aan alle klanten van de stad van luijck een welgemeende dank u om ons tijdens deze jaren te steunen, jullie waren een geweldig publiek!
We gaan zeker blijven koken maar op een heel andere manier, wil jij het fijne er van weten blijf ons dan zeker volgen. #pajtim….. FB……#willemsels …. FB…..
Tot snel
Pajtim & Willem