Truineer Nieuws melden?

Burger meldt rattenplaag via open brief

Matthieu Helleputte meldt in een open brief op facebook dat er sprake is van een rattenplaag in onze stad. Tegelijkertijd post hij een foto van de vangst van vier dagen. Hij rekent op hulp van de stad.

© Matthieu Helleputte
Liefste

Stad Sint-Truiden
Ik zal niet snel iets op facebook zetten maar genoeg is genoeg..
Ondertussen is het algemeen geweten dat er een rattenplaag is over half Sint-Truiden! Er is een rattenvanger actief aan de stad, maar er mag geen gif meer gegeven worden?! Gif te verkrijgen in de handel is letterlijk snoepgoed voor ratten!
Maar helaas zijn onze huisdieren dat ook! Op een 2 jaar tijd hebben we voor een hele hoop geld aan dieren verloren! Van parkieten, kanaries en duiven tot zelfs jonge konijnen en cavias die ze uit hun hokken halen en zelfs volwassen kippen die ze volledig verscheuren! En neen er ligt nergens eten open en bloot waar ze aan kunnen komen! Beste

Veerle Heeren

mogen wij vragen om hier aub een oplossing voor te zoeken?!

Als bewijs, de vangsten van 4 nachten.. Maar liefst 39 stuks!! Sorry voor de foto’s maar het mag eindelijk eens aangehaald worden!!
Matthieu Helleputte