Truineer Nieuws melden?

BOB-controle zondag: alcohol en drugs blijven een probleem

Een politiecontrole op zondag leverde alweer aardig wat overtredingen op in verband met gebruik van alcohol en drugs, gsm-en achter het stuur,  keuringsvoorschriften en rijbewijs.

Afbeelding kan het volgende bevatten: , met de tekst RESULTATEN VERKEERSACTIE PZ Sint-Truiden Gingelom Nieuwerkerken 17 jan. 2021 Alcohol en drugs 1x onmiddellijke intrekking rijbewijs 15 dagen 2x6 uur inhouding rijbewijs 2×3 uur inhouding rijbewijs 1 positieve speekseltest (onmiddellijke intrekking rijbewijs 15 dagen) Processen-verbaal 2x niet voldoen aan de voorwaarden van een voorlopig rijbewijs (geen begeleider passagiers vervoeren zonder dat deze houder is van een rijbewijs gedurende jaar) 2x keuring overschreden meer dan één jaar 1x bezit verdovende middelen Onmiddellijke inningen 4 stilstaan en parkeren 2xGSM achter het stuur 2xniet niet dragen van de veiligheidsgordel BOB