Truineer Nieuws melden?

Belisol Sint-Truiden groeit en zoekt commerciële versterking

Het nieuw gedreven team bij Belisol Sint-Truiden, gelegen op het industrieterrein van Brustem langs BMW Davo, groeit en zoekt dringend een commerciële medewerker. Belisol verkoopt en installeert ramen, deuren, zonne screens, luiken en garagepoorten. “We zoeken een commerciële medewerker met enkele jaren verkoopservaring. Kennis van de sector is in eerste instantie niet van belang, leergierigheid wel. Het bezoeken van klanten en permanentie in de showroom samen met het voeren van verkoopgesprekken horen bij het takenpakket. Er kan onmiddellijk gestart worden.” Bekijk hieronder alle details om te solliciteren.

Erik Brants van Belisol Sint-Truiden
© Kevin Vanhees

Belisol Sint-Truiden ligt naast BMW DAVO op de Spookvliegerlaan
“Het plaatsen van ramen en deuren is een groeiende markt. Nieuwe ramen en deuren zorgen voor een frisse nieuwe look van bestaande woningen. Ze zorgen verder voor een beter binnenklimaat door sterk verbeterde isolatie waarden (gebruik makend van hoge rendementsglas en hoog isolerende raam en deur-profielen). Hierdoor zakt uw energieverbruik, resulterend in lagere energiekosten en het klimaat vaart er ook wel bij. Nieuw buitenschrijnwerk is een goeie investering waarbij Belisol graag een partner wordt”, aldus Erik van Belisol Sint-Truiden.

Om ons groeiend cliënteel van dienst te zijn zoeken wij een gedreven verkoper van ramen en deuren. Klik hier voor alle informatie of stuur Erik Brants van Belisol Sint-Truiden een e-mail met jouw cv.