Truineer Nieuws melden?

Alle secundaire scholen van Hasp-O in quarantaine tot en met vrijdag 5 februari

Zopas heeft Hasp-O Zepperen op hun eigen kanalen gecommuniceerd dat de scholen dichtgaan. “Omwille van het snel stijgend aantal besmettingen binnen Sint-Truiden nemen de directies van Hasp-O op advies van de crisiscel Sint-Truiden de preventieve maatregel om met onmiddellijke ingang (vanavond 25/01/2021) de scholen van Hasp-O te sluiten omwille van pedagogische overmacht. Ook de internaten gaan voor leerlingen van het secundair dicht voor deze periode.”

© Wikipedia

Secundaire scholen Hasp-O Sint-Truiden dicht tot 5 februari met afstandsonderwijs
“Wij moeten overgaan tot het testen van alle personeelsleden. Onze personeelsleden gaan daardoor allemaal in quarantaine, met ingang van dinsdag 26 januari tem vrijdag 5 februari. We schakelen daarom noodgedwongen over naar voltijds afstandsonderwijs, voor alle leerlingen van eerste tem laatste jaar secundair. Stages mogen niet doorgaan. Wij vinden het uiteraard zeer spijtig dat we een strenge maatregel als deze moeten nemen. Samen grijpen we echter nu een drastische kans om alle varianten van het virus een halt toe te roepen”, klinkt het bij de directeur Christine Peersman.