Truineer Nieuws melden?

Aldi Gingelom opent morgen

Morgen is het zover: op woensdag 13 januari opent een  gloednieuwe ALDI-winkel de deuren langs de Steenweg in Gingelom. De klant  kan vanaf dan terecht in een sterk uitgebreid filiaal, met nadruk op verse  producten zoals brood, vers vlees en groenten en fruit. De typische ALDI

© Philip Kevers

Formule met z’n lage prijzen blijft behouden. 

ALDI heeft voor z’n klanten in Gingelom een aangename nieuwjaarsverrassing in  petto. Eind december 2019 gingen de werken aan de Steenweg 137 van start. De  klanten zullen grote ogen opzetten, want de nieuwe winkel is met 1.200 m2 verkoopruimte maar liefst dubbel zo groot als de vorige winkel (+/- 600 m²). Vanaf  woensdagochtend 8.30 uur worden de deuren van de nieuwe winkel geopend. 

Om de uitbreiding mogelijk te maken, werd een naastgelegen hoeve meegenomen in  de werken. De nieuwe winkel is nu over de volledige breedte tussen de Schepen  Beckersstraat en Sint-Pieterstraat gevestigd. Klanten beschikken daardoor over 2 in en uitritten, langs beide zijstraten, wat de bereikbaarheid van de winkel bevordert.  Boven de winkel werden 8 nieuwe appartementen voorzien. 

Tijdens de werken hield ALDI ook rekening gehouden met duurzaamheid. De volledige  verlichting is uitgerust met ledverlichting. Daarnaast is er een regenwater- en  warmterecuperatiesysteem aanwezig met CO₂-koeling. 

Focus op vers

De nadruk van de nieuwe winkel ligt duidelijk op verse producten. Klanten zullen niet  naast het groeiend en kwalitatief hoogstaand aanbod vers fruit en verse groenten  kunnen kijken, dat ook los aangekocht kan worden.

Naast verse groenten en fruit zijn er meer ‘convenience’-artikelen zoals voorverpakte  slaatjes, verse fruitsappen en andere bereide maaltijden en dranken. Daarnaast kan  de klant er terecht voor een mooi aanbod aan vers vlees dat quasi 100% van Belgische  afkomst is. En het assortiment verse broodjes, gebak en verse koeken, die meerdere  malen per dag worden gebakken, is fors uitgebreid.  

Kortom, alles is voorzien om van ALDI de ideale first stop shop te maken, een winkel  waar de klant alles vindt voor zijn dagelijkse behoeftes. 

Modernisering 

De nieuwe winkel in Gingelom maakt deel uit van de modernisering van het winkelpark van ALDI. Klanten zullen comfortabeler en nog eenvoudiger kunnen  winkelen. De extra ruimte uit zich bijvoorbeeld in bredere wandelgangen, waardoor  de klanten zich vlot en gemakkelijk naar hun favoriete producten kunnen begeven. De  winkelindeling volgt het dagritme van de klanten. Starten doen ze bij de verse brood