Truineer Nieuws melden?

Wijziging data Jupiler League en Croky Cup

Er zijn een aantal speeldata in de competitie gewijzigd. Ook de uitstap naar Lokeren-Temse voor de Croky Cup vindt op een ander tijdstip plaats. Hier geven we samen met STVV een overzicht.

Om de amateurclubs die zich kwalificeerden voor de 16de finales van de Croky Cup de kans te geven om zich goed voor te bereiden, werden door de kalendermanager, na overleg met de CEO van Pro League, de wedstrijden van de 16de finales van de Croky Cup verplaatst naar 2-4 februari.

De 8e finales zullen op 9-11 februari plaatsvinden, gevolgd door de kwartfinales op 2-4 maart, de halve finale op 12-14 maart en de finale in het weekend van 24-25 april.

Deze nieuwe data voor de wedstrijden van de Croky cup, maken dat voor 2 speeldagen van de Jupiler Pro League nieuwe data bepaald moesten worden:

– Speeldag 25 wordt afgewerkt op 19-21 januari 2021
– Speeldag 30 wordt op 9-11 januari  2021

Indien één of meerdere clubs uit de 1B Pro League zich weten te plaatsen voor de halve finales van de Croky Cup zullen de wedstrijden van de 23ste speeldag worden afgewerkt tussen 16 en 18 maart 2021.

De exacte data voor de komende speeldagen zullen, na overleg met de rechtenhouder, zo spoedig mogelijk worden bekendgemaakt.