Truineer Nieuws melden?

Truiense verdachten vluchtmisdrijf Borgloon gearresteerd

De politie heeft na intensief speurwerk twee verdachten kunnen arresteren die verantwoordelijk zouden zijn van het ongeval met vluchtmisdrijf op de steenweg in Hoepertingen waarbij een scooter was betrokken. De feiten deden zich voor op 11 november jl.

© Politie Borgloon
Mededeling Politie
Op 11/11/2020 vond er in Borgloon een verkeersongeval met vluchtmisdrijf plaats. In het kader van dit verkeersongeval werden meerdere getuigen van zowel binnen als buiten de politiezone verhoord, camerabeelden werden geanalyseerd en linken werden gelegd.
Dankzij dit intensief speurwerk en een goede informatie-uitwisseling tussen de verschillende diensten van Politiezone kanton Borgloon werden tijdens de ochtend van 01/12/2020 twee verdachten uit Sint-Truiden gearresteerd.
Beide verdachten werden overgebracht naar het politiekantoor van Borgloon, waar zij verhoord werden over de feiten. Tijdens het afleggen van de verklaring werden de feiten bekend. De bestuurder zal later gedagvaard worden.