Truineer Nieuws melden?

Tot 19 december kan je gratis recreatief sporten op Nieuw Sint-Truiden

De stad Sint-Truiden wil haar inwoners graag de kans geven om zoveel mogelijk te bewegen, zeker tijdens de periode met verstrengde covid-19-maatregelen. Daarom kan je tot en met 19 december 2020 gratis recreatief (niet-georganiseerd) sporten op de openluchtterreinen van sportcomplex Nieuw Sint-Truiden.

Schepen Jurgen Reniers:  natuurlijk moet je je ten alle tijden houden aan de opgelegde maatregelen. Zo mogen personen ouder dan 12 jaar met maximaal 4 personen samen sporten en moet de onderlinge afstand gewaarborgd blijven. Wil je graag gebruik maken van het kunstgrasveld of de atletiekpiste. Meld je dan eerst aan bij de aanwezige toezichter. Hij/zij zal je, indien de omstandigheden het toelaten, toegang geven tot het gewenste sportveld. Je kan tot en met zaterdag 19 december 2020 van maandag tot en met zaterdag sporten van 8u tot 16u.”