Truineer Nieuws melden?

’t Elfde Gebod wil uitpakken met Kerstapero aan huis

Creatief in Coronatijden… Philippe Blavier van ’t Elfde Gebod wil zondag uitpakken met een Kerstapero, helemaal coronaproof. Gelijkaardig met een ijskar zal hij uitpakken met een drankkar met daarop vers getapte pintjes, wijn en cava. Hij schepencollege moet het licht daarvoor vrijdag wel nog op groen zetten.

Om zijn plan waar te maken bouwt Philip een aanhangwagen om tot bierwagen, helemaal versierd en in kerstsfeer. Hij zal zich in de straten van Zepperen -daar alleen trouwens melden met een opvallend muziekje, net zoals bij een ijskar in de zomer. Mensen kunnen hem tegenhouden, eventueel belt hij aan. Huis per huis, samenscholingen zal hij in geen geval toelaten. Het zal natuurlijk ook niet zo zijn dat iedereen op de kar springt. Philip doet het naar eigen zeggen omdat hij en zijn klanten elkaar missen, maar ook omdat iedereen sowieso de warmte van Kerst wat mist. We zijn benieuwd.