Truineer Nieuws melden?

STVV compenseert abonnees

STVV gaat de supporters die een abonnement kochten maar door Corona de matchen aan hun neus zien voorbijgaan compenseren. Hoe ze dat doen, lezen jullie in de volgende mededeling.

© STVV

Begin dit seizoen kochten heel wat fans, een abonnement voor STVV. Dat was tijdens die periode, gezien de hele COVID-19 pandemie, een zeer knap engagement naar de club toe. Graag bedanken we al deze abonnees voor hun trouwe steun.

Helaas moeten we de abonnees door het hele Corona gebeuren al een geruime tijd missen op Stayen. In overleg met een delegatie van onze supporters, tijdens de fan-meeting van 25 november, willen we de abonnees enkele mogelijkheden bieden ter compensatie van de gemiste thuiswedstrijden.

Mogelijkheden:

  • Een terugbetaling via de STVV-Cashless kaart die vanaf dit voorjaar actief zal zijn.(Met een STVV-Cashless kaart betaal je binnenkort je drank en eten tijdens thuiswedstrijden op Stayen. Ook in de accommodaties van STVV Youth zal deze kaart gebruikt kunnen worden. Daarnaast zullen er in het voorjaar nog tal van andere voordelen worden gecommuniceerd rondom de cashless kaart.)
  • Abonnement voor het STVV-magazine “De Kanarie”.
  • Neen dank je. Ik schenk mijn compensatie aan onze STVV jeugdwerking, die omwille van de COVID-19 pandemie, toch wel wat financiële schade heeft geleden.

Het te compenseren bedrag zal worden berekend op basis van het aantal gemiste wedstrijden gedurende het hele seizoen. De compensatie zal dan ook worden doorgevoerd van zodra het seizoen ten einde komt.

Geen paniek! Keuzestress is niet nodig! Je hebt tijd om over jouw compensatie na te denken tot het einde van het seizoen. Dan nemen we weer contact met je op om jouw keuze te noteren.

Nogmaals bedankt voor het trouwe engagement van de abonnees aan onze club.

Hopelijk tot snel op Stayen!