Truineer Nieuws melden?

Storm Bella houdt iedereen thuis vandaag

Weerman Ruben Weytjens waarschuwt al enkele dagen voor winterstorm Bella. “Tussen 11 uur en 17 uur kan het tot 90 km/uur waaien. Zie dus zeker dat alles goed vasthangt in je tuin”, klinkt het. In de Stad Sint-Truiden zullen er slechts een handvol winkels de deuren openen. Pas na 20 uur zullen de windstoten onder de 60 km/uur dalen. Lees hier de laatste informatie van Weerman Ruben Weytjens. 

Shop & the City laat weten dat slechts beperkt aantal handelaars de deuren openen vandaag
“We hebben contact gehad met onze Truiense handelaars en concluderen dat de meeste handelaars hun winkel niet zullen openen namiddag, waarbij zij in de eerste plaats denken aan de veiligheid van hun trouwe bezoekers. Via sociale media zullen onze handelaars hun klanten informeren over het al dan niet open zijn van hun winkel”, aldus Shop & The City Sint-Truiden.

Volgend weekend zijn de winkels zowel op zaterdag als zondag geopend.

Lees hier het hele stormbericht van Weerman Ruben Weytjens