Truineer Nieuws melden?

Sint-Trudoziekenhuis is er voor jullie

Het Sint-Trudoziekenhuis komt met goed nieuws. Het COVID-rampenplan wordt afgeschaald naar fase 2A. Concreet houdt dat in dat Sint-Trudo Ziekenhuis bepaalde reguliere zorg kan heropstarten. Daarbij wordt voorrang gegeven aan de meest dringende zorg én aan het herplannen van operaties die eerder afgelast zijn. Stel dus niks uit. Het is volkomen veilig in het ziekenhuis.

De Limburgse ziekenhuizen kunnen deze week afschalen in het covid-rampenplan naar fase 2A. Concreet houdt dat in dat Sint-Trudo Ziekenhuis bepaalde reguliere zorg kan heropstarten. Daarbij wordt voorrang gegeven aan de meest dringende zorg én aan het herplannen van operaties die eerder afgelast zijn.
 Als je een operatie gepland had staan die niet is kunnen doorgaan, zal je gecontacteerd worden door je behandelend arts. Nog niet alle operaties zijn op dit moment opnieuw mogelijk, maar je arts laat het zeker weten wanneer dat voor jou geldt. Zit je met vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling of het ziekenhuis.
Heb je een medisch probleem? Twijfel dan niet en ga naar je huisarts of maak een afspraak met je specialist. Alle consultaties en onderzoeken blijven doorgaan. Wij staan voor je klaar met veilige zorg.