Truineer Nieuws melden?

Restaurant ‘De Klok’ zoekt overnemer

We vernemen dat restaurant ‘De Klok’ op de Grote Markt is over te nemen. De huidige zaakvoerder stopt ermee en dit wegens de aankoop van een nieuwe zaak. Daarover later meer.

© Steffen Heusdens

Mededeling Steffen Heusdens

“Wij stoppen met veel pijn in het hart wegens aankoop van een eigen zaak. Dit is perfect voor jonge koppels of jonge startende horeca ondernemers door de kleine overname. Alles is aanwezig om onmiddellijk te starten met een goed draaide zaak en trouwe klanten.”

Het welbekend restaurant ‘De Klok’ op de Grote Markt in St-Truiden biedt ruimte voor 45 zitplaatsen binnen en 50 op het terras. De zaak beschikt over vier verdiepingen en een smaakvol ingericht interieur waarbij er een aangename combinatie werd bekomen tussen authentieke elementen en moderne toetsen. De keuken is zoals de zaak volledig ingericht en beschikt over alle nodige apparatuur. Achteraan vinden we een ruime koelcel en grote berging.”