Truineer Nieuws melden?

Redactie Knack kiest voor Dokter Cuppens als man van het jaar

Wat een eer, wat een signaal…. Dokter longarts Kristof Cuppens van het Sint-Trudo zZiekenhuis is door het weekblad Knack uitgeroepen tot man van het jaar. Team Truineer wenst de dokter, zijn medewerkers en bij uitbreiding het ganse ziekenhuis van harte proficiat.

© Sint-Trudo FB
🙏Een hele eer voor ons ziekenhuis!
Jaarlijks kiest de redactie van #Knack een man of vrouw van het jaar. Maar 2020 was geen normaal jaar en dus kozen ze niet voor één persoon, maar wel voor de vele helden van de zorg.
👍Onze dokter Cuppens werd verkozen om de helden van de zorg te vertegenwoordigen. We zetten hem dan ook met plezier in de spotlight op “zijn afdeling”.
🌻Proficiat aan alle mensen van 2020: alle zorgkundigen, verpleegkundigen, poetshulpen, artsen en andere gezondheidswerkers. Niet alleen aan de helden van de zorg, maar aan iedere inwoner uit onze regio zeggen we proficiat, want enkel samen komen we door deze vreemde periode!