Truineer Nieuws melden?

Primeur – Koen van de Verdi opent nieuwe zaak op de Groenmarkt

Koen Francis, eigenaar van de Verdi, opent in het voorjaar in het pand van Bistro Zutt op de Groenmarkt een nieuwe zaak: “Na 17 jaar sluit ik het Verdi-hoofdstuk af en ga ik een nieuwe uitdaging aan op de vernieuwde Truiense Groenmarkt. Met uitzicht op het mooie fonteinplein begin ik met een nieuw concept. Tabaresto: jouw complete tapas, bar en restaurant-experience.” Bistro Zutt verhuist naar de Plankstraat. Koen opent de Verdi nog tot de nieuwe zaak open is en zoekt naar een overnemer.

© Koen Francis

Tabaresto: jouw complete tapas, bar en restaurant-experience
“We blijven je de heerlijke koffies serveren die je van ons verwacht, maar ook de bier- en wijnliefhebber zal op zijn wenken bediend worden. En zoals men tegenwoordig zegt: sharing is caring, en niets is minder waar met ons assortiment aan tapas en seizoensgebonden gerechtjes. Geniet samen met vrienden en familie van al het lekkers dat we jullie te bieden hebben- of om het in het plat Sintruins te zeggen, om te lameire & trakteire”, aldus een enthousiaste Koen.

Nieuw concept proeven met grote geschenkblikken
Koen lanceert voor de eindejaarperiode mooie grote geschenkblikken: “Ontdek 3 grote geschenkblikken vol lekkers (een kleiner blikje met cadeaubon). Met de grote blikken kan je nu al proeven van ons nieuw concept. Dankzij de bijgevoegde coupon ben jij één van de eersten die onze nieuwe zaak kan komen ontdekken.”

Bestel de grote geschenkblikken hier: https://3800online.dorst.app/verdi.