Truineer Nieuws melden?

Politie legt bijeenkomst in Sikhtempel stil

De politie legde in de Sikhtempel aan de Halmaalweg een bijeenkomst van Sikhs stil. In totaal waren er een 40-tal personen samen in plaats van de toegelaten 15. Daaronder ook 9 minderjarigen

Mededeling politie

Op 27/12/2020 ontvingen wij de melding van een passant dat er heel wat voertuigen geparkeerd stonden ter hoogte van het gebedshuis op de Halmaalweg te Sint-Truiden, waarbij men vermoedde dat er teveel volk aanwezig was. Onze interventieploegen gingen ter plaatse en stelden jammer genoeg vast dat een 40-tal personen aanwezig waren. Alle aanwezigen droegen mondmaskers, maar de regels omtrent de uitoefening van erediensten, waarbij maximum 15 personen aanwezig mogen zijn, werden niet gerespecteerd. Het parket werd gecontacteerd en de 31 meerderjarige aanwezigen ontvingen elk een boete van 250 euro, de verantwoordelijke een boete van 750 euro.