Truineer Nieuws melden?

Politie betrapt hier fuifnummers in ‘Man Cave’

Mensen die de coronamaatregelen aan hun laars lappen en in groep alcohol nuttigen en/of een feestje bouwen. Ook onze stad ontsnapt er niet aan, zo blijkt uit een mededeling van de politie.

Op woensdag 16 december 2020 werden er verschillende corona-pv’s opgesteld door onze politiediensten. Bij een eerste interventie kwamen onze diensten uit op een bijeenkomst in een soort “man cave”. Alle aanwezigen kregen een corona-pv. Een tweede tussenkomst was in het stadspark. Daar had een groep (meer dan 4 personen) een samenkomst waarbij ook alcohol genuttigd werd. Deze personen kregen een corona en een GAS-pv (verbod alcoholconsumptie stadspark). Daarnaast stellen we ook vast dat er nog altijd mensen zijn, die zonder geldige reden, de avondklok negeren.
Onze diensten blijven controleren, ook tijdens de komende eindejaarsperiode.