Truineer Nieuws melden?

Peter Maes is nieuwe coach van STVV

Peter Maes wordt de nieuwe coach van STVV. Vandaag zet hij zijn handtekening. Dat is ons bevestigd. Zoals het er nu naar uitziet brengt hij zijn staf uit Lommel mee. Dat zou betekenen dat Tom Vandervee T2 wordt. Maar daarover is er nog geen uitsluitsel. Maes krijgt op Stayen alleszins een contract voor 2,5 jaar.

© youtube

Bij STVV vindt Maes alvast één oude bekende terug, met name Steve De Ridder. Ze kennen elkaar nog van bij Lokeren. David Meekers wil de komst van Maes nog niet bevestigen. Maar hij geeft wel toe dat wordt gepraat en er nog wat details moeten worden geregeld vooraleer de definitieve handtekeningen kunnen worden geplaatst. “Ik had nooit verwacht dat we gezien ons recente programma zo diep zouden wegzakken. De nieuwe coach moet ons weer op het juiste spoor krijgen”, aldus Meekers die vanavond te gast is op TVL en die ‘en passant’ nog verklapt dat er zeker nog werk zal gemaakt worden van winterversterkingen.