Truineer Nieuws melden?

Op naar de Gouden Schoen

STVV-watcher Philip Kevers tussen Lon Polleunis en Johan Boskamp, resp. de Gouden Schoen 1968 en 1975. Begin januari is het weer zover. Dan weten we welke voetballer deze prestigieuze prijs krijgt. Die wordt in tegenstellling tot andere jaren aangeduid na één stemronde omdat de competitie in maart werd stilgelegd wegens Corona.  Wie krijgt hem? Wie schuif jij naar voor? Laat het ons weten.

egin januari wordt de prestigieuze Gouden Schoen-trofee uitgereikt aan de beste voetballer uit de Jupiler Pro League. Aangezien de tweede periode van vorig seizoen slechts een aantal wedstrijden telde, is er dit jaar slechts één stemronde. De stemgerechtigden moeten bij het selecteren van hun top drie wel rekening houden met de periode van januari tot maart, maar die zal uiteraard minder zwaar doorwegen. Wij geven de supporters bij deze al een kans om hun favoriet aan te duiden. We opteerden voor een ruime preselectielijst om zo weinig mogelijk mensen voor het hoofd te stoten.

Loopt de mening van de fans gelijk met die van de stemgerechtigden? We maken de resultaten van deze poll bekend op de dag van de effectieve prijsuitreiking!