Truineer Nieuws melden?

Ook jij kan gratis deelnemen aan de Kerstactie

40 zelfstandigen uit Haspengouw en ’t Hageland schenken voor een Kerstactie ruim 3500 euro, te verdelen onder 24 gelukkige ‘lotelingen’.  De actie loopt tot en met 23 december.  De prijsuitreiking volgt online op Kerstavond via de facebookpagina van Ruyloft Events. Lees hier hoe je kan deelnemen.

🎄 KERSTACTIE 2020 🎄 40 LOKALE HANDELAARS SCHENKEN PRIJZENPOT VAN RUIM 3.500€! 🔥🔥

Doe GRATIS mee en win één van de 24 rijkgevulde prijzenpakketten! Laat kort je gegevens achter via deze link: https://bit.ly/39BnY08 . De lokale handelaars uit Haspengouw en ’t Hageland, mét doorklik naar hun FB-pagina’s, en de te winnen prijzen kan je terugvinden via https://www.ruyloft-events.be/nieuws/kerstactie-2020-lokale-handelaars .

🤞 Deze winactie loopt tot en met 23/12 om 12u. Op Kerstavond 24/12 om 20u zal de loting te volgen zijn op de FB-pagina van Ruyloft events. Nadien worden alle winnaars per e-mail verwittigd. Veel succes! 🤞