Truineer Nieuws melden?

Ook ‘Herlo+hairlounge’ kapt uit protest op straat

Ook Truiense kappers -hier Sabine Velkeneers van Herlo+hairlounge- zetten vandaag in het kader van een nationale actie hun kapperstoel om 12.15 uur even buiten om aan te tonen dat veilig en coronaproof kappen perfect kan. Elk deden ze daarvoor één klant. In dit geval was Sabine’s dochter Lisa de klant. Alles in eigen bubbel dus. Met deze ludieke  protestactie willen de kappers alvast hun ontevredenheid uiten over het feit dat hun zaak nog altijd moet gesloten blijven en dit ingevolge de coronamaatregelen. Daarnaast hebben ze ook vragen omtrent steunmaatregelen.

© Filip Scheepers
Op haar facebookpagina doet Sabine Velkeneers een oproep.

Het is niet vijf voor twaalf ,maar kwart na twaalf voor de kappers!!!!!!!

De actie heeft als doel aan de beleidsmakers een duidelijk signaal te geven voor een snelle heropening en financiële steun !!!!!!!

familie,vrienden en onze BV klanten allemaal

❤️
‼️ LIKE EN DEEL ONZE FOTO ‼️