Truineer Nieuws melden?

Nieuwe Sint-Truidense Take Away app neemt vliegende start

Sint-Truiden lanceerde vorige week als eerste Belgische stad een eigen webapplicatie voor afhaal. Dankzij deze applicatie worden uitsluitend Truiense horecazaken gebundeld op één online platform. Iedereen kan via 3800online.be het aanbod van elke horecazaak bekijken en meteen bestellen. Horeca Sint-Truiden bevestigt dat dit eerste weekend na lancering meteen een schot in de roos was. Er werden op 2 dagen tijd maar liefst 100 bestellingen geplaatst bij de deelnemende horecazaken.

© Shop & The City

“Ik ben verbaasd van het aantal nieuwe klanten dat we bereiken dankzij het gebruik van deze applicatie. Ons eerste take away weekend is vlot verlopen en wij zijn tevreden met het aantal bestellingen. We merken ook dat ons nieuw concept aanslaat. Klanten krijgen bij ons namelijk een volledig servies mee in plaats van wegwerpmateriaal. Wij zijn klaar voor komend weekend en hopen terug op veel bestellingen”, vertelt Thierry Jacobs, zaakvoerder Pacific.

Rechtstreekse link naar de app: https://3800online.dorst.app/ 
Link naar 3800online.be