Truineer Nieuws melden?

Nieuwe kinderboutique ‘Leon et Leonie’ door Caroline Stevens

In februari opent Caroline Stevens in onze stad haar kinderboutique ‘Leon en Leonie’. De winkel is intussen in volle opbouw. Maar zolang hoef je niet eens te wachten. Vanaf januari kan je al terecht op de webshop van de zaak. De uitbaatster doet ons haar verhaal en geeft ons al een voorsmaakje.

© Caroline Stevens

Een droom die uitkomt
“Leon et Leonie was lange tijd een droom…
Maar een droom die je niet kan loslaten, daar moet je voor gaan”, dat zegt Caroline Stevens. “Ik zal beginnen met mezelf even voor te stellen. Ik ben Caroline, almost 40 en mama van een zoon van tien, Rens. Na bijna 20 jaar les te geven in het middelbaar onderwijs, ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Dat het iets met kleding zou worden, was al snel duidelijk. Want mode is een passie waar ik dag in dag uit mee bezig ben.”

“Uiteindelijk heb ik gekozen voor het verlengde van wat ik graag doe, omgaan met kinderen en jongeren. De combinatie van deze twee passies, mode en kinderen, heeft geleid tot het ontstaan van mijn eigen kinderboutique, ‘Leon et Leonie’.

Kinderboutique voor kids van 3 tot 16 jaar
“‘Leon et Leonie’ is een kinderboutique voor meisjes en jongens van 3 jaar tot 15/16 jaar. De missie van onze kinderboutique is om ‘Leonnekes et Leoniekes’ te laten stralen in modieuze, maar betaalbare kleding. Het is een bewuste keuze geweest om te kiezen voor gekende tot zeer gekende merkjes als ook minder gekende merkjes. Hou zeker onze sociale media in de gaten, wat onze kleding en merken betreft.
We willen onze kinderen laten groeien in stijl en dat met oog voor het welbevinden van de kids. De kinderen moeten in de winkel op hun gemak kunnen vertoeven en vooral zich thuis voelen.”

Eerst online, fysieke winkel in opbouw
“Op dit moment is het verhaal van Leon et Leonie enkel nog maar een online verhaal maar in tussentijd is de fysieke winkel in volle opbouw. De opening is voorzien voor februari 2021. 
Vanaf januari hebben de mensen ook de mogelijkheid om te shoppen via onze webshop: www.leonetleonie.be

Sociale media:
www.facebook.com/LeonEtLeonie.be
www.instagram.com/leon_et_leonie_kinderboutique