Truineer Nieuws melden?

Neven excuseert zich voor spandoek ‘Hollanders’

Tegenover het RTL Nieuws heeft zaakvoerder Michel Neven zijn excuses aangeboden voor het spandoek “Hollanders niet toegelaten”. Het spandoek is intussen ook weggehaald. Bij het Centrum voor Gelijke Kansen kwamen intussen een tiental klachten binnen. Die worden onderzocht, maar uitgaan van kwaad opzet doen ze daar niet. Neven maakt ook duidelijk dat hij niks tegen Nederlanders heeft maar enkel wou verhinderen dat de Noorderburen nu de grens zouden oversteken zoals de Belgen dat voorheen bij hen deden. Kwestie van een derde lockdown te voorkomen, in het belang van iedereen.

Lees via een klik op onderstaande link het volledige artikel bij RTL

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5203998/spandoek-belgie-racisme-weigeren-nederlanders-lockdown-spijt