Truineer Nieuws melden?

Lèstig Pjààt omda doo gieë pjààdeke ne me gedroenke kan wèède

Het legendarische Hors-Ale of Paardje kan niet meer gedronken worden. En dus kwam De Dorpsbakker Christof Brans op de idee om het Lèstig Pjààt te creëren. En Mario J.E.Boon ontwierp meteen een etiket, helemaal in het plat Sintruins, met bijhorende tekst. In het Frans, Cheval Enervé, in het Engels, Grumpy Horse en in het Sintruins natuurlijk: Lèstig Pjaat dus.

Afbeelding kan het volgende bevatten: één of meer mensen, zittende mensen, drank, plant en bloem, , met de tekst Belgisc "OmdadoogieePjodeke.ne mee gedroenke ich ben Lèstig Pjaat "Quand 'ai entendu qu'il n'y avait plus de bière cheval, je me suis énervé !" Cheval Énervé "when found out one couldn't drink that horsey ale any more, got very grumpy indeed!" Grumpy Horse LEST