Truineer Nieuws melden?

Jan en Luc Withofs openen pop-up Bake Away On Fire

Vandaag openen Luc en Jan Withofs hun Bake Away On Fire winkel in de Stapelstraat, vroeger pand Poncelet, waar ze een uniek concept van Bake Away on Fire presenteren op OFYR toestellen. OFYR staat voor een volledig outdoor bak- en kookconcept. Ze hebben er natuurlijk zelf plannen mee in hun zaak aan de Tongersesteenweg. Maar ze zullen ook de verdeler blijven van die toestellen en hun accessoires.

Het zijn geen evidente tijden voor de horeca. Luc en Jan Withofs, vader en zoon die het gezicht zijn en zoveel meer van een onderneming die al 81 jaar bestaat, weten van wanten. Ze zijn er ook de mannen niet naar om toe te kijken en bij de pakken te blijven zitten. Integendeel, de jongste weken hebben ze  hard gewerkt om hun activiteiten om te switchen. Vandaar dus dit nieuwe initiatief dat nog maar een begin is. Want volgend jaar, in 2021 -daar zijn we bijna- maken ze van hun feestzaal ’t Veilinghuis een open showroom met feesten en de OFYR’S toestellen en accessoires die staan voor een volledig outdoor (kook)concept, het jaar rond. Hun zomer- en winterterras biedt ook op dat vlak trouwens ook een waaier aan mogelijkheden. Nog een weetje: Virginie Claes, ex Miss België, is de ambassadrice van OFYR, een trend en een merk die staan voor klasse, exclusiviteit, design en kwaliteit.

Over OFYR

Mensen zijn sociale wezens en zijn dat altijd al geweest, vanaf het allereerste begin van onze geschiedenis. Onze verre voorouders verzamelden zich rond het kookvuur om verhalen te vertellen. Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel manieren om te communiceren; we lopen elke dag rond met apparaatjes op zak die ons in staat stellen te praten met mensen over de hele wereld. Maar voelen we ons nou echt verbonden met elkaar? Zo’n gevoel van verbondenheid heb je vaak alleen bij het eten, tijdens de borrel of rondom het vuur.

OFYR is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren. OFYR ontsprong uit het verlangen van onze oprichter om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Het concept  is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Met de hulp van een team getalenteerde ontwerpers heeft de oprichter ook een assortiment met buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires ontwikkeld, waardoor OFYR meer is dan een product alleen; het is een volledig outdoor concept.

(OFYR.nl)