Truineer Nieuws melden?

Invest-Mobile schenkt kerstrozen aan personeel Sint-Trudoziekenhuis

Knap gebaar alweer van Invest-Mobile uit Knokke-Heist. De specialist in e-citymobielen (de vroegere golfkarren) trok opnieuw naar verschillende zorg- en hulpinstanties die al maanden fantastisch werk leveren. Deze keer werden tweeduizend kerstrozen aan evenveel mensen uitgedeeld. Ook ons Sint-Trudoziekenhuis deelde in dat gebaar.

Invest-Mobile is een druk en innovatief familie bedrijf die met zijn team wil de familie waarden juist in deze periode speciaal koesteren: “De Kerstdagen komen er aan en tijdens die donkere dagen inspireert het menselijke dankgevoel nog meer. Terwijl we tijdens de feestdagen rond de tafel zitten, moeten het verzorgend personeel, de dokters en hulpdiensten straks toch weer paraat staan. Terwijl ook zij familie thuis hebben. En dat na zo’n ingrijpend jaar. Sinds de uitbrak van de coronacrisis -intussen driekwart jaar geleden- wordt er enorm veel gevraagd van de mensen uit de zorgsector en hulpdiensten. Velen zitten echt op hun tandvlees, maar toch blijven ze onverminderd het beste van zich geven. Het gaat om mensen die dicht bij ons staan en zo’n symbolisch extraatje zeker kunnen gebruiken. Zij vormden de afgelopen maanden de hefboom van onze samenleving en we zullen hen de komende tijd nog zeker heel hard nodig hebben. In afwachting van het vaccin, kunnen wij hen onze warme dankbaarheid persoonlijk met deze kerstroos tonen.” 

Dankbaarheid

En of die steun van kerstrozen gewaardeerd werd! Bij Sint-Trudo Ziekenhuis uiten ze hun waardering in naam van alle collega’s: “We appreciëren dit mooie gebaar enorm. De steun doet deugd en geeft ons moed om te blijven gaan, doordat we voelen dat er waardering is voor hetgeen we dagelijks doen. We vormen hier één groot team dat er samen staat en waar we fier op zijn. Het is dan ook heel mooi dat dat door Invest-Mobile nogmaals beloond wordt. Daar zijn we hen heel dankbaar voor. Zo blijven we van mens tot mens verbonden, de best mogelijke zorgen bieden aan elke patiënt.”

2000 x warme symboliek

De tweeduizend kerstrozen werden afgeleverd vandaag op de verschillende adressen. Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden was deze ochtend als eerste aan de beurt en omstreeks het middaguur volgden Ziekenhuis Knokke-Heist AZ Zeno, Woonzorgcentra Het Lindenhove in Heist en Noordhinder, Onze-Lieve-Vrouw van Troost en Belle Epoque in Knokke-Heist, de ambulance- en brandweerdiensten van Knokke-Heist en de medewerkers van het Wit-Gele Kruis die eveneens dag en nacht op pad zijn om mensen te helpen en te verzorgen.