Truineer Nieuws melden?

In de buurt ontwaakt met Cian Uijtdebroeks een toptalent à la Remco

Wout Van Aert, Remco Evenepoel… Maar opgepast, hier in de buurt is er eentje voor wie het ook heel hard gaat, voor wie de World Tour ploegen nu al  in de rij stonden en die het op termijn wel ’s helemaal zou kunnen maken. We hebben het over Cian Uijtdebroeks (17) uit Hannuit. Hij verhuist naar Bora-Hansgrohe waar hij als junior  beperkt de tijd krijgt om te rijpen, de U23 zal overslaan, en in 2022 zijn debuut zal maken bij de profs.

Het jonge Belgische toptalent Cian Uijtdebroeks koerst vanaf 2022 voor BORA-hansgrohe. Dit maakte de Duitse WorldTour-ploeg deze week bekend in een persbericht. Volgend seizoen koerst Uijtdebroeks in zijn laatste jaar als junior voor Team Auto Eder, de juniorenploeg van BORA-hansgrohe.

Lees het artikel van Sporza: een interview met José De Cauwer over Remco en Cian via een klik op onderstaande link

http://https://sporza.be/nl/2020/12/17/jose-de-cauwer-cian-uijtdebroeks-met-remco-evenepoel-vergelijken-levensgevaarlijk~1608216131014/