Truineer Nieuws melden?

Het ambitieuze ‘vuurconcept’ van de familie Withofs toegelicht

Geen evidente tijden voor de Horeca, dat behoeft geen uitleg. Vader Luc en zoon Jan Withofs van het Veilinghuis kijken positief en creatief vooruit en hebben een plan. Met Bake Away On Fire lanceren ze een gloednieuw home delivery concept -avondvullend en vurig tafelen-  , openden ze intussen een winkel met OFYR toestellen in de Stapelstraat en bouwen ze hun feestzaal in 2021 om tot een levende OFYR-showroom.

 

Avondvullend tafelen met als resultaat een heerlijke maaltijd, zonder werk, dat is Bake Away On Fire.  Jan legt uit: “We geloven in de kracht van vuur als verbindend element om mensen samen te brengen en een gezellige avond te organiseren. Er kan niet zo veel in deze uitdagende tijden, maar gezellig tafelen met je bubbel of dichte familie kan wel, en daar spelen wij op in.”

 

Hoe werkt de Bake Away On Fire? 

“Wel, dat is heel simpel”, legt Luc uit. “Je ontvangt een handige box met een OFYR Tabl’O én een koelbox met eten.  We leveren alles aan huis, of je haalt af. De box bevat: de OFYR Tabl’O, hapjes, voorgerechtjes, hoofdgerechten én zelfs desserts. Ook een tang, olie en kruiden vind je in het pakket. Het is super makkelijk in gebruik en zelf heb je een minimum aan inspanning. Er is ook een handleiding met duidelijke instructies voorzien.” Aldus Luc. 

 

Maximaal plezier & minimaal werk 

Jan gaat enthousiast verder: “Bake Away On Fire betekent uren lang plezier met bakken & grillen! En de grootste troef, zowel de OFYR Tabl’O als de verpakkingen mogen vuil terug ingeleverd worden, beter nog: wij halen alles weer op. De verpakkingen zijn trouwens ook gemaakt van ecologische materialen die 100% recyclebaar zijn. 

Voorts zitten alle gerechten mooi verpakt in een koelbox, je frigo dien je dus niet vrij te houden.” 

 

Gezellig rond de OFYR Tabl’O  

Het concept wordt mede ondersteund door OFYR. Het is de ideale tafelgrill voor het koken van gezonde & heerlijke maaltijden. Je hebt grote en kleine modellen. Voor de Bake Away On Fire werken we met het kleine broertje van OFYR: De Tabl’O.

Jan en Luc verdelen met dit concept de kleine OFYR Tabl’O’s, gezellig en handig in gebruik. “Het aansteken verloopt zeer vlot en je kan hem achteraf ook gewoon binnen zetten om gezellig te bakken rond het vuur. Je leest het goed, bij koude temperaturen kan je perfect genieten binnen in huis.”

Naast de take away en home delivery, willen we ook na de lockdown verder inzetten op de OFYR vuurbeleving. Het is ook de bedoeling kookavonden te organiseren met de Tabl’O. Zo kunnen mensen het maximale uit hun toestel halen.

 

Officiële OFYR verdeler vanuit Sint-Truiden en omstreken 

“OFYR is aan een snelle opmars bezig bij de Limburgers. We zijn naar Roosendaal Nederland  gereden en worden zelf distributeur van de toestellen, zowel kleine als grote modellen. Dat gaan we voorlopig organiseren vanuit de Stapelstraat.” 

 

“Sint-Truiden is zo een fijne stad want er zijn heel wat handelaars die ook meewerken in onze winter pop-up. Zo zullen wij de voormalige winkel lederwaren Poncelet huren voor 2 maanden.  Graveeratelier Leer&Meer gaat onze artikelen graveren , daarnaast verdelen we wijn  in samenwerking met Lucioles Dhr Vroonen Luc  en zal ook onze feesttafel aangekleed worden door Pierard Home&CO  en  Bloemen FLORA Duchateau.”

 

Vurig Veilinghuis: feestzaal 2021.

Nu staat er reeds een Ofyr klaar op ons winterras voor als we terug mogen heropenen. De bedoeling is om onze klanten te verwennen op ons terras in de brasserie. Vanaf de zomer 2021 plannen we een zomerkeuken op ons terras zodat we dag in dag uit kunnen koken met vuur op ons terras.

En voor de feestzaal is het bedoeling om ons volledig terug heruit te vinden. Ook daar willen we de vuurbeleving doortrekken en werken we met OFYR in onze feestzaal.

 

Virginie Claes is alvast fan. 

Het Bake Away On Fire concept is door ex miss-België Virginie Claes getest en goedgekeurd. “Het was echt een gezellige avond samen met het gezin. Ik steun graag mee creatieve ondernemers in deze moeilijke tijden. Dit concept brengt letterlijk en figuurlijk wat warmte in de huiskamer in deze kille tijden. De kids vonden het ook heel leuk. Vooral de marshmallows zelf klaarmaken vonden ze supertof.” Aldus Virginie.

Praktisch 

Je kan een Bake Away On Fire box bestellen vanaf 2 personen. Ook voor kinderen en vegetariërs is er een box. De boxen kunnen afgehaald of aan huis geleverd worden.

Meer informatie? Surf snel naar: 

www.bakeaway-onfire.be 

Vragen en bestellen kan via: 0470/083 383 of Info@bakeaway-onfire.be

Bekijk via onderstaande link ook de repo op TVL

https://www.tvl.be/nieuws/ook-het-veilinghuis-in-sint-truiden-moet-zichzelf-heruitvinden-tijdens-coronacrisis-109808?fbclid=IwAR18pj82p_wX81qkn_3XtmpiQitKvtAaZWEWFF7IbhxFq_RNlDUxh7KXH_I