Truineer Nieuws melden?

(H)Eerlijk Limburgs schenkt luxepakketten aan Helden van de Zorg

De oprichters van (H)eerlijk Limburgs, Andries Jacobs en Maxiem Merckx schonken 2 Limburgse pakketten aan de medewerkers van het Sint-Trudo Ziekenhuis. (H)eerlijk Limburgs wil hiermee graag de helden van de zorg bedanken voor hun enorme inspanningen tijdens dit jaar.

De schenking werd mogelijk gemaakt door Colormatics uit Maasmechelen. Zij zijn specialist in maatwerk voor het bekleden van kunststof- en aluminiumprofielen en panelen met gekleurde folie, voor ramen en deuren, zowel buiten als binnen. De afdelingen Spoed en Intensieve Zorgen mochten 2 Super Deluxe Apéro – pakketten in ontvangst nemen, zodat ze samen met de hele afdeling kunnen genieten van Limburgs op z’n best in een pakket.

(H)eerlijk Limburgs is een pop-up van 4 Limburgse studenten die graag de lokale producent opnieuw in de kijker te zetten en mensen weer bewust maken om meer lokaal te kopen. Zij hebben sinds begin december een webshop gelanceerd waar je Limburgse dranken, lekkernijen en pakketten kan aankopen, uit onze mooie provincie! In februari openen zij een pop-up store in het centrum van Sint-Truiden, volg onze sociale media pagina’s voor meer updates!

Zoek jij nog een Limburgs eindejaarsgeschenk, surf dan snel naar https://heerlijk-limburgs.be, bestel online en laat coronaproof leveren in Sint-Truiden en omgeving! Wacht zeker niet te lang zodat je zeker bent van een heerlijk Limburgs geschenk.

Contactgegevens: https://heerlijk-limburgs.beheerlijk.limburgs@hotmail.comFacebook Heerlijk-Limburgs popup Instgram Heerlijk Limburgs popup – 04 93/10 67 39.