Truineer Nieuws melden?

Grammen Lux springt op nieuwe trend en verdeelt nu ook wasparfum ‘Parfum de Linge’

“Deze wasparfum is zoooo goed, dat we besloten hebben zelf een verdeler te worden”, zeggen ze bij Grammen Lux. Parfum de Linge is vanaf nu dus ook verkrijgbaar in Sint-Truiden, voorlopig alleen bij Grammen Lux. Grammen Lux springt zo op een nieuwe trend van wasparfums. Maar wat is dat juist? Wij zochten het uit. Misschien nog een (laat) origineel idee voor onder de kerstboom?

© Parfum de Linge

Wat is een wasparfum?
Wasparfum is een toevoeging op je reguliere wasmiddel. Het versterkt de geur van frisgewassen kleding zoals nooit tevoren. Door de druppelaar in de fles, is het uitermate zuinig in gebruik. Enkele druppels zijn voldoende om de was uitzonderlijk fris te laten ruiken.

Wasparfum: het verschil met wasverzachter en waskorrels
Wasverzachter gebruik je uiteraard om je was zachter te maken, maar het versterkt ook de geur van je wasmiddel. Helaas zijn heel wat wasverzachters omwille van die eigenschap meteen ook wat duurder.

Waskorrels geven je was net als een wasparfum een aparte geur. Het verschil tussen wasparfum en waskorrels is dat de geur van wasparfum veel geconcentreerder en sterker is dan die van de korrels. Daardoor blijft de geur niet alleen langer in je kleding zitten, je kunt met een kleinere dosis ook een beter resultaat behalen. Een ander voordeel van wasparfum is dat – doordat je het kunt toevoegen aan je wasmiddel – het gelijkmatiger verdeeld wordt over je kleren in tegenstelling tot waskorrels die je in de trommel plaatst.

Bron: www.parfumdelinge.be

www.grammen-lux.be
011 68 39 91
grammen-lux@grammen-lux.be