Truineer Nieuws melden?

Geen kampioenenviering, wel een kampioenenwebsite

Geen kampioenenviering in Sint-Truiden. Ook hier gooit Corona in het eten. Maar het stadsbestuur stelt er wel een fantastische website tegenover waar alle kampioenen en hun bijzondere prestaties worden toegelicht.

Het sportseizoen 2019-2020 werd door het Covid-19-virus helemaal overhoop gegooid. Competities konden niet volledig worden afgemaakt, heel wat toernooien werden uitgesteld. Dat heeft dit jaar natuurlijk een impact op het aantal sporters dat in aanmerking kwam om gevierd te worden tijdens onze jaarlijkse kampioenenviering.

Die kampioenenviering kan dit jaar trouwens niet plaatsvinden, ook ten gevolge van het Covid-19-virus. Toch willen we onze Truiense sporters graag in de kijker blijven zetten. Want ook tijdens het voorbije sportseizoen waren er heel wat titels te vieren. Die hebben we voor jullie mooi opgelijst op deze website.

Tot slot wensen we jullie graag een zalige Kerst en fijn eindejaar in beperkte familiekring. Hou je aan de gevraagde maatregelen en vooral: blijf bewegen, blijf sporten, blijf trainen voor de doelen die je graag wil bereiken. Hopelijk ontmoeten we elkaar dan snel weer in 2021!

Naar de website? Druk HIER