Truineer Nieuws melden?

Frituur ’t Park: Jean-Pierre en Christelle dragen de fakkel over

Wissel van de wacht in Frituur ’t Park. Jean-Pierre en Christelle nemen afscheid en geven de fakkel over aan Marco en Kristel. Einde van een tijdperk toch, maar dat neemt niet weg dat de frituur blijft bestaan. Heropening onder de nieuwe patrons op 1 januari vanaf 17 uur. Lees even mee.

© Truineer

Afbeelding kan het volgende bevatten: , met de tekst Beste vrienden Zoals jullie misschien al vernomen hebben, starten wij met een nieuw avontuur in 2021.. Na 13jaar geven Jean-Pierre en Christelle de fakkel aan ons over en worden wij de nieuwe eigenaars van Frituur 't Park! Wij zullen ons beste beentje voorzetten om jullie altijd even goed te ontvangen zoals Jean-Pierre en Christelle dat altijd gedaan hebben! De heropening zal zijn op januari 2021 om 17u. Wij hopen jullie dan harte te verwelkomen! Wij kijken er alvast naar uit! Fijne kerstdagen vast een gelukkig nieuw & Kristel

Hier nog de altijd even sympathieke (oude) uitbaters tijdens de Rode Neuzen actie van vorig jaar

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, glimlachende mensen, brillen