Truineer Nieuws melden?

Dit jaar geen kerstmagie in kasteel Duras

Kerstmagie wordt uitgesteld naar 2021. En dit natuurlijk ingevolge de geldende Coronamaatregelen. Degenen die al een ticket hebben gekocht, krijgen een mail voor omboeking van hun tickets.
De officiële mededeling
Kerstmagie wordt uitgesteld naar 2021. De recente officiële besluiten van de verschillende provincies en lokale besturen die tot een verbod op de organisatie van ons evenement leiden, creëren voor ons een situatie van overmacht. Hierdoor zijn we genoodzaakt om Kerstmagie uit te stellen naar december 2021.
We hebben ons dag en nacht ingespannen om het evenement volledig coronaproof te maken, onze toeschouwers te kunnen ontvangen in alle veiligheid en iedereen een betoverende voorstelling aan te bieden in deze moeilijke tijd. Wij betreuren zelf deze beslissing, maar hopen op jullie begrip.
Alle voorstellingen worden naar corresponderende data van het jaar 2021 verplaatst. Ticketkopers ontvangen verdere instructies voor de omboeking van hun tickets via mail.
Zorg goed voor jezelf, elkaar en heel graag tot volgend jaar