Truineer Nieuws melden?

Dienst Sport in kijker tijdens online show

Omdat onze Dienst Sport het afgelopen jaar alle krachten bundelde om het COVID-triagecentrum uit te bouwen, is ze door Sport Vlaanderen tijdens een online show in de kijker gezet. Christian Wijnrocx kwam vanaf minuut 42:15 aan het woord…..Kijk en luister mee.

Eerder dit jaar werd  de Stad Sint-Truiden zwaar getroffen door het Covid-19-virus. Onze Dienst Sport organiseerde de snelle opbouw van een triagecentrum in de Trudo Sporthal en coördineerde het vlotte verloop ervan. Dit samen met onze andere stadsdiensten, het Sint-Trudo Ziekenhuis en de huisartsenwachtpost.

Sport Vlaanderen zette onze Dienst Sport daarom vandaag in de kijker tijdens een grote online liveshow. Die kan je herbekijken op https://www.sport.vlaanderen/onlineshow. Vanaf 42:15 vertelt collega Christian Wijnrocx alles over het triagecentrum aan Maarten Vangramberen.
#blijfsporten #sinttruiden