Truineer Nieuws melden?

Catarakske parkeert foodtruck voor gesloten café

In Coronatijden kent de creativiteit van handelaars en horecabazen geen einde….Neem nu Jo Robyns, zaakvoerder van het Catarakske in Klein-Gelmen. Die plaatste gewoon een foodtruck voor zijn deur…. 7 op 7 dagen open, dagelijks vanaf 11 uur tot….. Barakske Catarakske is intussen zeer populair en biedt snacks en dranken in afhaal aan.

© Truineer

Barakske Catarakske is alleszins uitstekend gelegen. Want tal van uitgestippelde wandelingen die de grenzen tussen Sint-Truiden, Heers en Borgloon overschrijden, passeren er voor de deur. En daar maakt Jo Robyns handig gebruik van, ook al krijgt hij heel wat buurtbewoners over de vloer. Eten en drinken biedt hij in afhaal aan, allemaal strikt volgens de coronaregels. Robyns is maar wat blij dat het Barakske aanslaat.