Truineer Nieuws melden?

Brustem decor voor Netflix serie Into The Night

Het vliegveld van Brustem vormt deze week het decor voor het draaien van het tweede seizoen van de Netflix serie ‘IntoThe Night’. Het is de eerste Belgische serie die door Netflix werd en wordt geproduceerd.

Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen. De eerste Belgische Netflix original Into the Night ging afgelopen mei in première op Netflix. De streamingdienst heeft de serie nu vernieuwd met een tweede seizoen. Jason George (The Protector (2018)) schreef en bedacht Into the Night.

Into the Night’ gaat om het behouden van onze menselijkheid in het licht van een kosmische ramp wanneer een vlucht vertrekt vanuit Brussel. Maker en schrijver Jason George spreekt in diverse media van een overweldigend succes over heel de wereld. De passagiers en bemanning van BE Airways 21 zetten daarom hun avontuur verder.