Truineer Nieuws melden?

Binnenkort opening Plopsaqua – geniet van 5 EUR korting per ticket dankzij samenwerking met Truineer

We hebben de werf van dichtbij opgevolgd en regelmatig foto’s gebracht van de werken van Plopsaqua in Landen/Hannuit. Alle lezers van Truineer.be en Den Truineer genieten van 5 EUR korting per ticket. Men hoopt snel te kunnen openen bij de eerste versoepelingen. Om te genieten van 5 EUR korting per ticketing gebruik je de promocode TRUINEER. 

© Plopsaqua

In Landen en omstreken telt iedereen af naar de opening van Plopsaqua: “Laat je betoveren door het nieuwste waterpretpark van de Plopsa Group: Plopsaqua Landen-Hannuit! Maya de Bij neemt je mee op een avontuurlijke tocht doorheen haar magische bloemenwereld met feeërieke landschappen, speciale licht- en geluidseffecten en sensationele glijbanen zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, waarbij je op een hoogte van maar liefst 19 meter verticaal door het water naar beneden raast.”