Truineer Nieuws melden?

Avondvullend tafelen met de Bake Away on fire

Maak kennis met de Bake Away on fire, een nieuw en uniek foodconcept om te bestellen en gezellig te consumeren bij je thuis. Jan en Luc Withofs blijven, ondanks de strenge maatregelen die gelden voor restaurants, niet bij de pakken zitten. Geniet van een avond authentiek koken rond de OFYR Tabl’O met deze all-in box.

© Bake Away

Avondvullend tafelen met als resultaat een heerlijke maaltijd, zonder werk, dat is Bake Away on fire.  Jan legt uit:  “We moeten vooruit en we gaan vooruit. Er kan niet zo veel in deze uitdagende tijden, maar gezellig tafelen met je bubbel of dichte familie kan wel, en daar spelen wij op in.”

Hoe werkt de Bake Away on fire?
“Wel, dat is heel simpel”, legt Luc uit. “Je ontvangt een handige box met een OFYR Tabl’O én een koelbox met eten.  We leveren alles aan huis, of je haalt af. De box bevat: de OFYR Tabl’O, hapjes, voorgerechtjes, hoofdgerechten én zelfs desserts. Ook een tang, olie en kruiden vind je in het pakket. Het is super makkelijk in gebruik en zelf heb je een minimum aan inspanning. Er is ook een handleiding met duidelijke instructies voorzien.” Aldus Luc.

Gezellig rond de OFYR Tabl’O
Een groot OFYR vind je buiten in de tuin. Het is de ideale tafelgrill voor het koken van gezonde & heerlijke maaltijden. Jan en Luc verdelen met dit concept de kleine OFYR Tabl’O’s, gezellig en handig in gebruik. Het aansteken verloopt zeer vlot en je kan hem achteraf ook gewoon binnen zetten om gezellig te bakken rond het vuur. Je leest het goed, bij koude temperaturen kan je perfect genieten binnen in huis.

Maximaal plezier & minimaal werk
Jan gaat enthousiast verder: “Bake Away on fire betekent uren lang plezier met bakken & grillen! En de grootste troef, zowel de OFYR Tabl’O als de verpakkingen mogen vuil terug ingeleverd worden, beter nog: wij halen alles weer op. De verpakkingen zijn trouwens ook gemaakt van ecologische materialen die 100% recycleerbaar zijn.

Voorts zitten alle gerechten mooi verpakt in een koelbox, je frigo dien je dus niet vrij te houden.

Virginie Claes testte en keurde goed
Het Bake Away concept is door ex miss-België Virginie Claes getest en goedgekeurd. “Samen met haar echtgenoot en kids heeft Virginie onze box uitgetest! Ze was heel enthousiast,” glundert Luc. “Ook de kids hebben een leuke avond beleefd, omdat ze zelf konden bakken.”

Praktisch
Je kan een Bake Away on fire box bestellen vanaf 2 personen. Ook voor kinderen en vegatariërs is er een box. De boxen kunnen afgehaald of aan huis geleverd worden.

Meer informatie? Surf snel naar:
www.bakeaway-onfire.be

Vragen en bestellen kan via: 0470/083 383 of Info@bakeaway-onfire.be