Truineer Nieuws melden?

7 wandelaars trotseren storm Belle voor goede doel

Ruan Holsteyns  trotseerde samen met zijn maten de storm Bella om zoveel mogelijk kilometers te wandelen voor het goede doel, met name ‘charity water’.  Win-Win-Win…. de maten zagen elkaar even terug, braken allen een persoonlijk record en verzamelden ruim 1400 euro.

“We wandelden de perenboomgaard wandeling startend op de parking van  Cafe ’t Elfde Gebod. Deze lus van 8km gaf ons de mogelijkheid om bij te tanken en af en toe terug droge kleren aan te doen”, aldus Ruan
Deelnemers van dienst:
– Alex Duchamps
– David Duchamps
– Brecht Deferm
– Brecht Billen
– Jan Vanschoenwinkel
– Stijn Torremans
– Ruan Holsteyns
We steunden charity:water, een goed doel waarvan de missie is om iedereen ter wereld op een duurzame manier toegang te geven tot drinkbaar water. De dag van vandaag is er nog steeds 1 op 10 van de mensen die dit niet hebben.
 charity:water.https://www.charitywater.org