Truineer Nieuws melden?

Wie helpt Lars en Jolien om daklozen een hart onder de riem te steken?

Kende je de facebookpagina Lars Straathoekwerk Sint-Truiden al. Wel, Lars en Jolien willen in deze donkere periode pakketjes met verzorgingsproducten en warme (onder)kleding bedelen aan onze daklozen. Wie helpt hen om die pakketjes samen te stellen.

© CAD Limburg
Bericht van Jolien Vangeel
Hallokes allemaal
Lars Straathoekwerk Sint-Truiden en ikzelf willen graag iets doen voor onze daklozen mensen! Eerst wilden wij voor hen koken maar helaas, gezien corona is dit niet haalbaar. Nu willen we graag pakketjes met verzorgingsproducten maken en uitdelen. Daarin mogen producten zoals douchegel,tandpasta, tandenborstel, shampoo en  van die dingen. Ook zeer welkom voor deze mensen zijn ondergoed, kousen, onderbroeken en onderhemdjes zodat ze de koude dagen goed kunnen doorkomen. Alsook aanstekers zijn welkom. Hebben jullie nog iets staan? Laat het ons wetebn.
Deze mensen hebbe het nu heel moeilijk en ik denk echt dat we ze zo een hart onder de riem kunnen steken!
Alvast bedankt Lars & Jolien
Delen is lief
https://www.facebook.com/lars.straathoekwerksinttruiden.1
https://www.facebook.com/jolien.kristof.5/about_family_and_relationships