Truineer Nieuws melden?

Steun onze handbal…. bestel iets lekkers

Tot en met zondag 29 november kan je Handbal Sint-Truiden in deze moeilijke periode, ook voor hen, steunen door wat lekkers bij hen te bestellen. Keuze te over. Afhalen kan je vervolgens op 9 en 10 december.

De coronacrisis treft ons allemaal, en zeker de ene al meer dan de andere. “Als handbalvereninging hebben wij het ook bijzonder moeilijk: activiteiten en evenementen zijn reeds sinds maart weggevallen”, vertelt voorzitter Romain Martens. “Gelukkig zijn door de totale lockdowns ook kosten weggevallen, anders was het een nog veel groter probleem. Om toch wat geld in het laatje te brengen organiseren wij in de maand november een pizza-, pasta-, wijn- en zelfgemaakte tiramisu verkoop.”

Wil je meedoen en ons steunen?  Ga naar onze website www.handbalsint-truiden.be en je vind het online bestelformulier. Bij “ploeg” hoef je niet specifiek een groep te kiezen (dat is voor de clubleden), maar je kan onderaan “sympathisant” aanduiden.

Let op: we vragen wel dat alle bestelde producten op voorhand betaald worden: je kan dat doen door het juiste bedrag over te schrijven aan VZW Juventus Melveren op rek nr BE 17 – 9730161007-21 met vermelding “pizzaverkoop+ uw naam” of onder omslag bij afgifte van het bestelformulier.

De bestelling is definitief vanaf het moment dat de betaling toegekomen is.

Je zal zien dat er 2 “corona proof” afhaal periodes voorzien zijn: nl op woensdag 9 december van 17.30 tot 19.30 u en op donderdag 10 december van 18.30 tot 20.30u en dat in PC Melveren (voorste lokalen), gelegen Melveren centrum 66 te 3800 Sint Truiden.

Handbal Sint-Truiden dankt je hartelijk voor een bestelling!

 

BESTELLEN VIA