Truineer Nieuws melden?

Show van Frank Mellemans haalt bijna 44.000 kijkers

“Onwaarschijnlijk en echt fantastisch”, zo omschrijft Frank Mellemans zijn gevoel na zijn show Radio Truineer van afgelopen zondag. “We draaiden voor zo’n 300 à 400 mensen in de eerste lockdown. Nu gingen we over de 640 live kijkers. Dat nadien nog meer dan 40.000 mensen mij hebben zien amuseren is echt ongelofelijk. Ik heb ook heel veel warme berichten gekregen van kijkers. Zelfs mensen die ik niet ken hebben mij bedankt of herkennen mij in de winkel in Zepperen waar ik werk.”

© Frank Mellemans - Radio Truineer

Muziek, groetjes, jingles en Sandra Kim
Frank deed op zaterdag nog een oproep aan Sandra Kim om langs te komen in zijn show. Door drukte kon ze niet afkomen. Ze bezorgde Frank wel een videoboodschap. “We kregen kippenvel toen we echt een reactie kregen van koningin Sandra Kim. Fantastisch dat we de reactie konden tonen in de show. Mijn dank gaat ook naar Jimmi Smets van Magirus voor de techniek, Ivo Hendricx voor de jingles. En voor deze keer trakteerde Jerome Fontaine op gepaste drank.”

Wanneer is de volgende keer?
“Dat zijn we nog aan het bekijken.”

Show Radio Truineer zondag 8 november