Truineer Nieuws melden?

Reis rond de wereld met 1609 Premium Gin van De Blauwe Vogel

Wat zijn ze bij De Blauwe Vogel fier…. fier op hun eigen gin. De 1609 Premium Gin ‘By reisfamilie Carlier’ uit Sint-Truiden is een limited edition gin met een unieke smaak en karakter. Zelfs in coronatijden onderneem je bij het drinken van deze goddelijke drank een reis rondom de wereld. Want hij bevat ingrediënten van alle continenten.

“De Blauwe Vogel gin heeft niet alleen een super speciale, knappe fles”, vertelt Trudo Carlier. “Ook de inhoud is overheerlijk. Dankzij ingrediënten van over de hele wereld ( elk continent is vertegenwoordigd ! ) zorgt de frisse, subtiele Haspengouwse appeltoets voor die unieke smaak. Reacties zijn overweldigend. Zelfs Gin kenners zijn vol lof .We zijn dan ook apetrots op dit wereldse drankje.”
Nog dit: Deze zachte gin bevat 8 botanicals waaronder jeneverbes, citroen en appel. Op dit moment loopt op de facebookpagina van De Blauwe Vogel een wedstrijdje waarbij je zelfs een fles kan winnen. https://www.facebook.com/reizendeblauwevogel/
De Blauwe Vogel 1609
De overheerlijke gin kan je hier bestellen :