Truineer Nieuws melden?

“Positiviteit wint altijd. Altijd!”

De jonge ondernemersburen Chicaz en Cosmocafé delen een opvallende boodschap op de gevel van de vroegere Place Verte. “Positiviteit overwint altijd. Altijd”, klinkt het overtuigend. Cosmocafé en Chicaz Beauty bar hebben de handen in elkaar geslaan en wouden graag met een positieve noot de decemeber feestmaand induiken. “Het zijn uitdagende maanden geweest en maand december zal er helemaal anders uitzien voor de handelaars, en voor de consumenten”, zegt Sofie van Chicaz. Toch blijven deze jonge ondernemers optimistisch.

© Chicaz en Cosmocafé

Leveringen aan huis
Zowel Chicaz als Cosmo leveren nu producten aan huis. “Of het nu gaat over schoonheidsproducten, of apéro boxen, het feit dat we blijven bewegen en communiceren, is de kernzaak”, vult Jerome aan. “Door deze positieve boodschap willen we de Truienaars en handelaars van Sint-Truiden een hart onder de riem steken. Positiviteit wint namelijk altijd en wij geloven in terug een bruisende toekomst voor de stad.”

“De connectie met de klanten blijft belangrijk voor ondernemers. Met deze bache benadrukken en vergoten we letterlijk nog eens onze positieve mindset.” benadrukt Quirine.

Een warme boodschap
Er staan ondertussen ook 2 zwarte tentjes voor de Cosmo en Chicaz. “Alles gebeurt tegenwoordig online, maar niets is zo leuk als een authentieke kerstkaart. Sofie legt uit: “Vanaf volgende week kunnen voorbijgangers een warme boodschap op een originele kerstkaart komen schrijven. Wij zullen zoveel mogelijk ingevulde kaartjes in de tentjes ophangen. Heb jij een warme boodschap voor iemand? Kom dan zeker langs, vul een kaartje in, en wij zorgen dat de boodschap bij die persoon terecht komt.

Uiteraard bevatten deze kaartjes leuke en positieve quotes, what else?