Truineer Nieuws melden?

Pand B&B Pelender in Kozen te koop

Immo Top Invest verkoopt de vierkantshoeve, gelegen Helstraat 102 in Kozen. In de hoeve is de B&B Pelender ondergebracht, het etablissement dat werd uitgebaar door Veerle Schreurs, daarin geholpen door haar partner Stijn Stijnen. De prijs krijg je alleen op aanvraag. (PH)

© immotopinvest.be

Beschrijving volgens www.immotopinvest.be

VOLLEDIG GERENOVEERDE HOEVE MET B&B OP EEN PERCEEL VAN 38A01CA

In het landelijke Kozen bij Nieuwerkerken treffen we deze unieke hoeve op een perceel van 38a01ca. Het pittoreske Haspengouw is gekend om zijn prachtige omgeving waardoor het in dit pand gezellig vertoeven is. Dit architecturaal pareltje is rustig gelegen waardoor men naar hartenlust kan genieten van de groene omgeving en de weidse zichten. In dit pand is zowel een woning, 4 gastenkamers en een wellness ondergebracht. Een grote troef is de onafgewerkte ruimte met orangerie van om en bij de 180m2 die naar smaak van de koper verder afgewerkt kan worden. De mooie tuin en de gezellige binnenplaats maken het plaatje compleet.Het pand is oorspronkelijk opgetrokken in 1832 en heeft in het verleden gediend als pannenfabriek. Vanaf 2011 heeft men het pand onderworpen aan een grondige totaalrenovatie. Het was een zeer bewuste keuze van de eigenaar om te kiezen voor een mix van alle moderne en hedendaagse comfort in combinatie met het behoud van enkele authentieke en originele elementen. Er is geopteerd voor het gebruik van kwalitatieve materialen met een luxueuze uitstraling zoals parketvloeren, natuursteen en gerecupereerde vloeren. Doorheen het volledige pand besteedde men veel aandacht aan maatwerk wat resulteert in veel opbergruimte. Ook is er een alarm, een ventilatiesysteem en vloerverwarming voorzien wat bijdraagt aan het wooncomfort… Verder lezen? Neem een kijkje op www.immotopinvest.be